Update maatregelen m.b.t. COVID-19

Beste klanten

Het Coronavirus heeft een enorme impact op onze economie met aanzienlijke gevolgen voor alle sectoren en dat over de hele wereld.


Vanwege deze buitengewone situatie informeren wij u dat vanaf 23 maart, tot nader order, een aanzienlijk deel van onze dagdagelijkse activiteiten en werkzaamheden in het gedrang komen.

De levering van onderdelen is op dit moment veiliggesteld. MAN beschikt over een uitstekend internationaal productienetwerk dat ons in staat stelt flexibel te reageren, maar door deze onduidelijke algemene situatie en de gebeurtenissen van de voorbije weken, kunnen er desalniettemin productieknelpunten en dus vertragingen in de levering van voertuigen en onderdelen ontstaan.

Onze MAN-werkplaats blijft volledig operationeel voor dringende herstellingen, weliswaar met een beperkte bezetting en aangepaste uurregeling. Wij zullen geopend zijn van maandag t.e.m. vrijdag en dit van 8u tot 16u30. Uiteraard garanderen wij ook nog steeds een 24-uurs depannagedienst, 7 dagen op 7.

Ook in deze uitzonderlijke situatie zullen wij alles in het werk stellen om als partner aan uw zijde te staan. Onze diensten en contactpersonen staan te allen tijde tot uw beschikking en zullen u maximaal ondersteunen om de impact op uw onderneming tot een minimum te beperken.

Zorg goed voor elkaar en zorg goed voor jezelf.

Het voltallige team van Garage Wauters Gebr. NV