Maak kennis met het nieuwe MAN gamma en ontdek zelf waarom de “New MAN Truck Generation” nooit geziene maatstaven zet op het gebied van rijcomfort, connectiviteit, brandstofverbruik en veiligheid. Tijdens de MAN Roadshow ontdekt u er samen met onze MAN experten alles over!

Logo ontour

#SimplyMyTruck

Werkelijk niets werd aan het toeval overgelaten bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie trucks van MAN. Tijdens de gehele ontwikkeling stond er één iemand centraal: de bestuurder. Het resultaat? Een voertuig ontworpen in samenwerking met én voor chauffeurs, #SimplyMyTruck. Soms is het niet ingewikkelder dan dat …

Bewonder het gestroomlijnde MAN design met verbeterde aerodynamica en karakteristieke koplampen en neem vooral plaats achter het stuur! Ervaar de volledig nieuw ontworpen voertuigcabines waarin het ruimtegevoel en ergonomie de hoofdrol spelen. Start de motor en voel de gecontroleerde kracht, klaar om u efficiënt en comfortabel op uw bestemming te brengen.

Ervaar en beleef het op de MAN ROADSHOW! Op 30 en 31 oktober 'landt' de MAN Roadshow bij GARAGE WAUTERS te Leefdaal. U bent er van harte welkom om de nieuwe MAN trucks van nabij te ontdekken!


In deze bijzondere tijden vragen we jou om je aanwezigheid te willen registeren via deze link: https://roadshow.man-events.be/subscribe