Garage Wauters is een familiaal bedrijf met een jarenlange traditie in de verkoop en het onderhoud van MAN vrachtwagens en rollend materieel. Sedert 1946 is de familie Wauters in Leefdaal, Bertem en omstreken een begrip voor iedereen die met vrachtwagens te maken heeft.

Nabij Leuven, in het westen van de provincie Brabant, vlakbij de E40 en de knooppunten met de Brusselse ring en de E314, zijn wij vlot bereikbaar en snel ter plaatse voor een eventuele interventie.

Bij Garage Wauters is "service" nog een waardevol begrip: u wordt er door de familie Wauters en hun personeel geholpen met de glimlach.

Met dit team, waarbij klantenservice centraal staat, gaan wij graag de uitdaging aan om voor elke klant een gepaste transportoplossing te vinden: gaat het nu om een bestelwagen, een trekker, een koelwagen of over complexere voertuigen met een zware kraanopbouw of combiwagens,van bij de aankoopfase wordt u begeleid en omringd doorprofessionelen met een passie voor zwaar materieel. Nadien zorgen onze werkplaats en mobiel atelier ervoor dat uw voertuig en aanhanger in uitstekende conditie blijven.

In een veranderende markt kunnen wij uiteraard op uw maat de geknipte oplossing voorstellen voor leasing, renting, huur op korte of langetermijn en zelfs volledige ‘tailor-made’ TCO-oplossingen.